Over ons

Wij bieden 100 jaar ervaring in prefab. In die tijd hebben wij een leidende positie opgebouwd in prefab vloeren. Betonson onderscheidt zich door een combinatie van gespecialiseerde en creatieve oplossingen en een grote productiecapaciteit.

Betonson investeert continue in vernieuwende bouwtechnologieën en efficiënte productiemethoden. Zo hebben onlangs twee nieuwe zeer geavanceerde duurzame carrouselfabrieken gebouwd voor de productie van breedplaat- en ribcassettevloeren. Voor u een garantie voor kostenefficiëncy en optimale oplossingen.

Lean

Lean is een filosofie en vooral manier van werken waarbij alles en iedereen in de onderneming zich richt op het creëren van waarde in alle processen en het elimineren van verspillingen. In samenwerking met onze opdrachtgevers willen wij deze verspillingen elimineren. Het creëren van waarde voor onze opdrachtgevers, voor de projecten en voor onszelf. Wij denken mee in uitvoering, optimaliseren constructies, en leveren just-in-time of in one-piece-flow. De embedded Lean filosofie is ook binnen ons bedrijf elke dag terug te zien in onze continue verbeterende productieprocessen.

Green

Bouwen met oog voor het milieu én de eindigheid van natuurlijke grondstoffen. Ons productaanbod wordt steeds verder aangevuld met concepten die duurzame energie opleveren en de CO2 uitstoot helpen terugdringen. Of het nu gaat om het hergebruiken van hemelwater voor de productie van beton, de duurzame energieopwekking van de vloerenfabrieken of het gerecycled EPS in de vloeren, bij alles wat wij doen nemen wij "Green" mee in de uitvoering. Betonson durft zich hiermee de meest duurzame partner van systeemvloeren te noemen.

BIM

Wij werken met driedimensionale software. Vroeg in het traject in BIM (Building Information Model) werken levert een snel inzicht en tijdwinst op; een korte engineeringstijd, eerder produceren en sneller leveren. Onze mensen zijn enthousiast over BIM. Interne disciplines als engineering, calculatie, administratie, planning en productie ervaren iedere dag de voordelen van deze werkwijze. Onze productie is volledig uitgelegd op BIM. Onze fabriek is klaar om vanuit de digitale bouwtekening de productieorder te krijgen. Dat maakt BIM Lean.

Kwaliteit

Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 en ISO 14001, een waarborg voor onze interne processen. Daarnaast beschikken wij over het EG-FPC certificaat en het NL-BSB certificaat, een waarborg voor onze productieprocessen.

Laatste nieuws